oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek

buy viagra 50mg uk

Rólam

Az üveg, mint anyag már nagyon rég magával ragadott, elvarázsolt a színek játéka. Szeretem  a fényeket, a csillogást, és az üveg egy olyan anyag, ami szinte incselkedik a fénnyel. 

Az alkotói munkát már gyerekkoromban is rettentően élveztem.  Lelkesen gyűjtöttem színes kavicsokat, kagylókat, és ékszereket készítettem belőlük. Már akkor is imádtam az ízléses, elegáns ékszereket. Később magával ragadott az üvegfestés és a tűzzománcozás, kis képeim még ma is díszítik a szüleim és saját otthonom falait.

Az üvegékszerekbe egy vásárban szerettem bele, és ekkor jutott eszembe, hogy miért is ne tudnám ilyen formában a kreativitást és az üveg szeretetét ötvözni.  Gyorsan el is mentem egy tanfolyamra, ahol megtanultam a technikákat. Rögtön magával ragadott, és tudtam, hogy nincs menekvés. Imádom a változatosságát. Sosem készül két egyforma ékszer, mert még az ugyanúgy készített két ékszer is eltérően fog összeolvadni a kemencében, így a végeredmény mindig az egyediség. Sokáig nem értettem, hogy mi is az a "flow élmény", amikor emberek meséltek róla, vagy olvastam róla. Mára már tudom. Amikor az ékszereimet tervezem meg és készítem el, szinte megszűnik a tér és az idő körülöttem, mintha egy másik dimenzióba kerülnék.


Mindegyik ékszerem, mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. Kézzel, üvegvágó segítségével vágom le az üvegdarabokat a táblákból, apró ragasztó pöttyökkel erősítem őket egymáshoz, majd a kemencében 800 C-on olvasztom gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűtöm  le szobahőmérsékletre, s ezáltal a törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik.