oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek
oldalkepek

Színterápia

Sokat, és sok helyen beszélnek a színek csodálatos hatásáról az ember hangulatára, szervezetére, elméjére, döntéseire, választásaira…Elhoztam én is neked a színek világát, hátha ezzel is tudok segíteni a döntésben, hogy milyen színű ékszert válassz magadnak.

A KÉK szín a nyugalom és a békesség színe. Hideg szín. A legerőteljesebb gyulladásgátló szín, mely rendellenes és gyulladásos folyamatokat rendbe hozza, csillapítja és tisztázza.

 

 

cheap viagra generic pills

 

A PIROS vagy vörös a meleg színek képviselője.E szín energiájának van a legnagyobb biostimulációs képessége. Erőteljes szín, mozgás, az energia, izgató színként tartják számon. Az élet, erő, és az öröm színe! Növeli az életenergiát.

A ZÖLD szín energiája teremti meg az egyensúlyt és a harmóniát. Fontos az idegrendszer és az általánosan jó egészségi állapot számára. Erősíti az idegeket, a belső nyugalmat és a lazítási folyamatokat.  A zöld a természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe.

 

A SÁRGA meleg szín, a Nap erejét közvetíti: erőt és lendületet ad. A változás, a fejlődés, az egyensúlyt találni, adni és kapni színe.

 

 

A NARANCSSÁRGA átmenet a sárga és a vörös szín között. Élénkítő, de nem annyira agresszív, mint a vörös. A narancssárga a siker, a dinamizmus színe. Az emberi energiamezőt feltöltve, a fizikai energiát tudati bölcsességgel párosítja. A keringés serkentésére, a bőrtápláláshoz, a hatóanyagok felszívódásához alkalmazzák. Fokozza az életörömöt és az optimizmust.

 

A misztikus LILA azoknak az embereknek nyújt hathatós segítséget, akik fokozottan veszik igénybe intuitív képességüket a mindennapok során. Az értelem és a vágy, a bölcsesség és az érzelmek között. Jelenthet intelligenciát, tudást, vallási áhítatot. A lila a spiritualitás szín. Szellemileg nyugtató, gyulladásgátló, görcsoldó. Az intuíció és az igazságérzet színe. Az elhivatottság, a belső én fejlődése, a gyógyító erők csatornája.

A IBOLYA a bölcsesség és a tisztaság színe! Tisztít, harmonizál, megnyit. Segít a lelki problémák kezelésében, a pozitív energiák tudatos felszabadítása.

A BARNA az egészség, az egyszerűség, a praktikus képességek, a nyugalom, az állandóság, és az elégedettség színe.